Flori pentru Algernon

Share This

Optzecișidoi (11)

Luni 7
M-am sculat, am plecat dar în stație la troleibuz mi s-a făcut nemaipomenit de rău. Am venit acasă extenuat dar mi-am adunat puterile și am mers pînă la piață și am luat cîteva roșii. Cartofi sau fructe, sufletu’! Deși mă gîndeam să rămîn acasă și să învăț, am plecat la mamaie unde am început cu Cristi un joc de antrenament la MACAO înaintea „campionatului“. Jos voi scrie evoluția scorului.
Aproape toată ziua am stat în casă. Pe seară am ieșit și am jucat un fotbal.
Vremea s-a încălzit puțin. Cer senin. +28°C.
MACAO    CRISTI 9 – DAN 1. Mă toacă!

Marți 8
Nici azi nu am mers la școală. Nu știu dacă la lucru mi-a pus 3 pentru că nu am adus materiale și nici nu vreau să știu. Azi am stat în pat pînă la 12. Apoi m-am sculat și m-am spălat pe cap uscîndumă la sobă. Mai tîrziu am plecat cu mama la mamaie. Am stat mai mult în casă din cauza ploii și am jucat macao cu Cristi. Lili a rugat-o pe mama să-i facă o comandă la Unic dar zice că nu poate să-i de bani. Asta după ce mama făcuse comanda. Mama a zis că o păstrează pentru ea! Tres bien!
Vremea s-a răcit brusc. Cer noros și ploaie la intervale scurte. +13°C!
MACAO   CRISTI 39 – DAN 18.

Miercuri 9
Azi e ziua Ofeliei. În drum spre școală i-am luat trei garoafe roz. Mai tîrziu am constatat ca și ea dealtfel că ale mele erau cele mai proaspete și cele mai frumoase. Cîndva am ținut la ea și mi-a făcut plăcere. Cînd i-am oferit florile nu am îndrăsnit să o sărut mai ales în mijlocul fetelor. Andrei a sărutat-o fără să-i dea măcar o floare. Am fost singurul băiat care a făcut gestul ăsta.
La mate m-a ascultat și am luat 7. Am venit acasă și pînă la 6 am răsfoit geometria.
Vremea s-a restabilit oarecum. Cer variabil mai mult senin. +24°C.

Joi 10
Azi intrăm la 9 iar mama tot urla la mine să mă scol că e 7 jumate!
La școală am dat probă de control la alergări și la săritura în lungime. Pe 50m am făcut 7,9 iar la sărituri l-am întrecut pe Andrei cu 2,5m. La geografie ne-a încheiat media generală. Am 7. La matematică și la română nu m-a ascultat. După ore am venit acasă și am plecat la mamaie.
Azi ne-a dat pozele și trebuie să aduc 40 lei. Mai întîi trebuie 20 pe care mi i-a dat mamaie.
Mi-am dat talente la volei cu Lili și Gabi. Gabi e o scroafă dpdv moral dar e și o mare curvă. Are un corp!
Vremea a fost caldă cu cer senin.

Vineri 11
M-am sculat greu și am mîncat bine. Apoi am plecat la școală. Bilanțul de caiete de amintiri este de 20 și de panglici 10. La engleză am venit acasă să îmi iau cărțile de școală pentru că azi le predăm. În ora de muzică am jucat un volei pe cinste. Am „mușcat” ceva și din matematică. După ore am predat cărțile și am plecat acasă.
Cînd am venit am mîncat copios și apoi mi-am făcut o baie bună. Am început de cîteva zile o cură de îngrășare. Vreau să arăt frumos la liceu (Dar-ar domnu să nu vin iar în 28!). Doamne ferește.
Vremea a fost caldă cu cer variabil. +27°C.

Sîmbătă 12
Azi m-am sculat și am plecat la școală. La Latină m-a ascultat și cred că am luat 8. Media îmi iese 7. Profa ne-a învățat Gaudeamus Igitur.
Astăzi AM SĂRUTAT PENTRU PRIMA OARĂ ÎN VIAȚĂ O FATĂ PE BUZE. Fata aceasta a fost Anda Avrămuț.
După ore am plecat acasă. Azi se face banchetul de despărțire și nu am de gînd să mă duc. Sînt puternic impresionat de sărutul dat Andei. Pe la 5 băieții mi-au dat telefon și m-au implorat să vin. Nu am rezistat și m-am dus. Am dansat cu Roxana care am impresia că s-a supărat că nu i-am dăruit mai mult. Am plecat pe la 9.
Azi a fost ziua cea mai plină de „tensiune”.
CANICULĂ +30°C.

Duminică 13

82-El-MundialEL CAMPEONAT MUNDIAL DE FUTBOL ESPANA 1982.
Azi a început campionatul mondial de fotbal din Spania 1982. Cretinii și tîmpiții de la televizor nu au dat nimic. Dobitocii! Cînd mă gîndesc cît cretinism poate exista în socialismul ăsta al nostru mă apucă greața.
Azi am stat în casă și am ieșit doar ca să iau pîine. Mama a lucrat de dimineață. M-am uitat la televizor și mi-am completat carnețelul SPORTY.
Azi am fost foarte puturos.
Vremea a fost caldă cu cer senin dar spre dupămasă s-a înorat, fără să plouă însă. +28°C.