Flori pentru Algernon

Share This

Optzecișidoi (2)

Miercuri 7
Azi am de gînd să stau în casă deoarece e etapă și în cazul ăsta am obiceiul să urmăresc în direct. De dimineață am plecat să caut spray la „Sofia” dar nu am găsit. Mi-am luat în schimb o oglindă retrovizoare pt bicicletă. A dat telefon Costică, pe care l-aș băga cu plăcere în origine, și a zis că ar vrea și el să vadă meciul de la TV. Am scăpat de el f urgent.
După meci am pierdut vremea prin casă pînă a început programul TV. Ne-am uitat la film și apoi ne-am culcat.
Vremea a fost destul de caldă, cu cer variabil mai mult senin. Vînt slab. Temperatura maximă +21°C.

Joi 8
M-am sculat și am chițăit de foame pînă am observat cei 10 lei pe care mi i-a lăsat mama. M-am dus și mi-am luat de haleală și o înghețată. Am mai lălăit-o prin casă și pînă la urmă am plecat la mamaie. Acolo mi-am făcut un duș care de fapt a fost o baie în toată regula. Mai tîrziu a venit și mama și aveam de gînd să dormim acolo dar a venit Mituș și a trebuit să plecăm. Am ajuns acasă pe la 9:30 și am mai apucat să vedem serialul ștințific. Apoi ne-am culcat.
Vremea a fost relativ caldă cu cerul senin. +20°C.

Vineri 9
Azi m-am sculat  devreme deoarece avem o acțiune în care trebuie să vopsim terenul de baschet. Mi-am făcut un ou moale de care m-am mirat și eu ce bine mi-a ieșit.
Vopseala mi-a scos sufletul. După ce am terminat, mi-am luat două pateuri și nu știu cum am rezistat să nu le mănînc pe stradă. Acasă m-am ocupat de „Sporty”.
În sfîrșit după multe așteptări, azi pe programul 2 la TV a dat Kenny Rogers! Mama zice că tot ososul ăla de Julio Iglesias e mai bun. Apoi ea a plecat la mamaie iar eu am plecat cu bicla în Herăstrău. Nimic nu e mai plăcut decît să gonești pe aleile parcului. Asta cît timp ai roțile umflate.
Vremea a fost caldă cu cer variabil. Vînt slab. +21°C.

Sîmbătă 10
M-am sculat pe la 9 și am văzut în reluare filmul „Întîlnirea” cu Elvis Presley. Apoi m-am dus la mama la servici să-mi dea niște bani să plătesc comanda făcută la Unic.
M-am așezat la televizor și am văzut meciul U CRAIOVA-STEAUA. Deși Steaua a condus cu 1-0, oltenii au egalat în minutul 90. Îmi venea să urlu. După meci am plecat la mamaie care era în Floreasca, ca să-i duc bicla lui Cristi în Drumul Taberei. I-a lipit roata din nou și sper să îl țină vara asta. Am ajuns înaintea lor și am mîncat niște cîrnați prăjiți ca să mă refac. Apoi am plecat acasă.
Vremea a fost încă caldă dar cu semne de instabilitate. +20°C.

Duminică 11
M-am sculat la 8 și am mîncat niște pîine cu pateu și o cacao. Apoi am plecat cu Pelikanul. Cristi și Simona erau și ei afară cu bicla lor. Am alergat pe alei ca niște bolizi.
Pe la 2 am mers în casă și am mîncat destul de mult dar insuficient pt a completa energia irosită. Apoi am mai stat nițel la televizor și iar am plecat afară. Liliana văzîndu-mă afară a ieșit și ea cu bicicleta. Are un Everest cam ca o MIFA. La viteză nu e mai bună ca a mea.
Mai tîrziu m-am dus sus, am mîncat ceva ca să mă refac și apoi am zis pa Lilianei și celorlalți și am plecat.
Vremea a fost din nou caldă cu cer variabil. Dimineață cer noros. +19°C.