Flori pentru Algernon

Share This

Optzecișidoi (5)

Luni 26
Azi a trebuit să strîngem textile. La istorie am dat lucrare și am făcut destul de bine. La engleză aș fi vrut să m-asculte dar nu s-a întîmplat așa.
Nu am stat la lucru și am plecat acasă, mi-am luat bicla și am venit cu textilele la școală. De acolo am plecat direct la mamaie. Acolo, era plecată în Floreasca să-și ia pensia. Acasă era numai tanti Lili. Mi-am adus bicla sus și am stat și eu în casă. Cînd a venit mamaie am mers cu dînsa la piață și am luat niște mere. Am mai fost pe-afară cu Cristi și Simona și am plecat.
Vremea a fost din nou răcoroasă cu cer variabil. +17°C.

Marți 27
Am plecat la școală încărcat de 11 borcane. La desen i-am uimit pe toți cu mașina desenată. La fizică am dat o lucrare dar nu mi-a luat lucrarea.
La sport mi-a venit ideea să joc fotbal dar nu am reușit mai nimic. Peste asta ma mai luat și diriga la rost că de ce nu am fost la lucru ieri.
După ore am trecut pe la mama care mi-a dat 50 de lei pt buzunar (!) iar de acolo am plecat la mamaie. Am jucat fotbal pe rupte și aproape am uitat să mai și plec. Am mers acasă pe la 8:30!
Vremea a fost căldicică cu cer senin. Noroc că a fost soare. +17°C.

Miercuri 28
Azi la fizică nu am scăpat de lucrare și mi-a și luat-o. Iau un patru cît mine de mare. M-a ascultat și la geografie. Îmi pune numai o întrebare și mi-a pus și notă. 7. Dă-l în măsa!
După ore am venit acasă și apoi am plecat și miam luat două agende, una pe care scriu acum. Am mai luat și trei saci de hîrtie pt diriga.
Mirela mi-a dat oracolul ei să-i scriu. E al 13-lea oracol în care scriu. Aproape că a devenit o formalitate.
Acasă am aranjat noul jurnal și mi-am făcut lecțiile.
Azi vremea a fost destul de rece cu cer variabil. +13°C.

Joi 29
M-am sculat, am mîncat niște pîine prăjită cu șuncă și cu ceai și am plecat cu pachetul de maculatură sub braț. Am dus 7,5 Kg. Pînă acum am dus 11 borcane, 11 sticle, 2 Kg textile (Depășit) și 7,5 (12,5) hîrtie.
La sport am făcut un volei de zile mari. Am dat niște serve de zile mari. Andrei, care venise și el să joace, murea de ciudă cînd, deși reușea să-mi pareze servele, tot eu i le trimiteam imparabil în teren. A plecat extrem de nervos.
Restul orelor au decurs normal. Vom face o excursie pe 8-9 MAI și sper să nu se amîne.
Cînd am ieșit mi-am luat un portofel cu gem care e foarte gustos și am de gînd să-mi iau mai multe în excursie.
Vreme rece cu cer noros. Ploaie rapidă. +12°C.

Vineri 30
M-am sculat și am mîncat niște pîine cu șuncă și apoi am plecat la școală. La engleză cred că am luat 9 căci m-a ascultat. Am făcut apoi matematica după care am plecat acasă. Anatomia și spaniola nu le-am făcut.
Mîine sînt invitat de Anita la ziua ei. Cred că o să vină și Oana dar asta nu mă afectează în nici un fel cît timp stă la locul ei. Dacă îmi face scene cu atît mai mult nu reacționez.
După ore am mers să caut mere dar nu am găsit. Am mîncat niște portofele după care sînt nebun. În excursie, am aranjat ca eu Titi și Andrei să stăm împreună.
Vremea a fost rece cu cer noros, a plouat. (P.M.!).

82 Mai
Sîmbătă 1
M-am sculat pe la 11 și mi-am făcut de cap prin casă. Mama mi-a călcat cămașa albă și apoi a plecat la Puiu (tipu’ cu care zice că se mărită). A făcut și două cake-uri care au ieșit destul de bune.
Mai tîrziu a dat telefon mamaie și a zis să mă duc la dînsa, în floreasca. I-am spus că sînt invitat. Apoi am plecat.
Acolo l-am așteptat pe Andrei ca un prost și am stat și două „sferturi academice”. M-am enervat și am plecat în Floreasca. Într-un fel m-am bucurat căci am scăpat de tensiunea pe care mi-o oferea prezența Oanei care desigur că nu s-ar fi rușinat să-mi facă scene. În felul ăsta le-am arătat că nu mă uit la banii dați pt cadou și cred că le-am oferit un SHOCKING.
Vremea a fost căldicică cu cer variabil. +17°C.