Flori pentru Algernon

Share This

Optzecișiunu (35)

Luni 28
M-am hotărît ce fac cu banii. Îmi iau un radio portabil. De 650. Am 500.
M-am sculat pe la 7 și mi-am făcut de lucru prin casă. Azi avem practică și intrăm la 10. Apoi am plecat la ore. Cristina Nicolescu mi-a dat să-i scriu în caietul de amintiri. M-am bucurat.
La practică mai mult am stat. E foarte amuzant. Acasă mi-am bătut capul toată seara să compun un acrostih. Am noroc că am prenumele scurt. I-am scris tot ce se poate scrie unei fete de clasa a 8-a.
Vremea a fost frumoasă și căldicică. +21°C.

Marți 29
Azi a fost o zi obișnuită de școală. M-am sculat și am plecat. La școală, nimic deosebit.
Azi a jucat Dinamo cu LEVSKI SPARTAK SOFIA în returul primei manșe a cupei UEFA. La pauză era 2-0 pt. LEVSKI. Scorul final a fost 2-1 dar Dinamo tot s-a calificat deoarece scorul general e de 4-2. Vremea a fost plăcută cu cerul variabil. +23°C.

Miercuri 30
Am plecat la școală pe la 7. Am stat la tramvai de mi-a venit rău. Pînă la urmă l-am luat pe 21. Am ajuns tocmai cînd se suna.
Azi m-am ofticat rău pe Ofelia. O colegă îmi spunea un banc și ea zice: „Vai ce bine vă stă la amîndoi”. Și pînă la urmă a întărîtat jumate din clasă. De data asta nu cred că o mai iert. Nu mai vorbesc cu ea deloc.
Azi joacă U CRAIOVA-OLIMPIAKOS PIREU. În tur 3-0 pt. U CRAIOVA. Sper să bată grecii și să o elimine pe Craiova. Pt. asta trebuie să bată la 4 goluri diferență.
Vremea a fost rece. Dupămasă a plouat. +22°C.
OLIMPIAKOS-U CRAIOVA 2-1.

 

Octombrie

Joi 1
M-am sculat, am mîncat și am plecat la școală. La chimie am făcut chestii de liceu. Apoi am „chiulit” la română ca să ajutăm doamnei de chimie să facă curat în laborator. La sport ne-am reprofilat pe volei. Deocamdată facem doar exerciții.
Cînd am venit acasă, am mîncat și apoi am băut bere. La TV a fost un serial despre UFOs (OZN-uri). Personal sînt convins că există și mi-ar place să mă întîlnesc cu ele. Măcar să văd vreunul.
Vremea a fost destul de răcoroasă, a și plouat. Am răcit cobză. +20°C.

Vineri 2
Am plecat la școală ca de obicei. Acum merg cu troleibuzul. Tramvaiul merge prea încet și cu troleibuzul e și mai comod. Dimineața și uneori și dupămasa e aproape gol.
La școală m-am bătut cu Ofelia. Prin termenul „m-am bătut” înțeleg modul și limitele în care poți să te bați cu o fată. Azi am mîncat bomboane căci a fost ziua unei fete. Mîine avem petrecere la școală tot cu ocazia unei aniversări. Sper să ne distrăm. Cu dansul stau foarte prost dar sper să mă descurc.
Vremea a fost ceva mai călduță. Oricum caldă pt. această lună. +21°C.

Sîmbătă 3
Ieri am reparat aparatul foto care era stricat. La școală nu s-a întîmplat nimic deosebit. În schimb la serbare a fost nemaipomenit. I-am dat gata pe toți cu blugii. Am dansat de-am înebunit. Am dansat cu: Andreea 1, Gabi 1, Roxana 2 și o fată foarte drăguță Oana, 3 ori. Am dansat twist, rock și bloose. Am jucat și perinița. Am sărutat pe: Ofelia 1, Laura 1, Roxana 1, Alice 1, Adriana 1 și Oana 2. Am dansat bloose cu Oana o jumătate de oră unul lîngă altul.
Vremea a fost noroasă dar caldă.

Duminică 4
Azi trebuie să vină tata la noi dar eu plec la mamaie. M-am dus întîi și am luat-o pe Cami să mergem amîndoi. Mamaie s-a bucurat mult că ne-a văzut. Am mîncat varză și cartofi prăjiți. Mamaie a făcut și clătite. Apoi am mers și afară și am jucat footbal. În casă am mai jucat cîteva jocuri și apoi am plecat tot cu Cami pe care am dus-o pînă acasă. Apoi eu m-am întors la mine. Mama era acasă. A fost și tata și a lăsat un pachet de unt, niște pește și sardele.
Vremea a fost caldă.