Flori pentru Algernon

Share This

Optzecișiunu (18)

Luni 25
M-am sculat pe la 9. Azi nu am chef de nimic. Mi-am făcut lecțiile mai mult în scîrbă și am plecat la școală. Elena mă enervează la culme. E cea mai nesimțită fată. Și nu e nici frumoasă. În rest nu a fost nimic important. Cu Ofelia m-am împăcat. Cînd am ajuns acasă cheia de dincolo era în bucătărie. Cînd am plecat am avut grijă să o pun la vedere, nu cumva să nu o găsească iar mama îmi spune cu seninătate ba chiar cu ironie că trebuie să fac o escaladare.

Marți 26
M-am sculat pe la 6 jumate și am plecat la lucru. De dimineață a fost foarte cald. La lucru am făcut fărașe. Cînd am venit acasă, pe masă era o tavă plină cu cireșe. Mama a venit mai tîrziu. Apoi a venit tata și a adus banane. La școală a fost bine. Diriginta mi-a spus să mă iau puțin de tot la spate. La sport am făcut alergare rezistentă. Am fost cel mai bun la băieți. Pe 1000 m am avut 4.40 min. Despre Ofelia nu mai scriu pînă cînd nu va apărea ceva deosebit.

Miercuri 27
M-am sculat devreme. M-a tuns nițel la spate mama și m-am spălat pe cap. Mîine dăm teză la română. Trebuie să fiu pe la 10 fără un sfert. La școală ploaie de note. La matematică 4, anatomie 7, engleză 8. Cînd am ieșit de la școală am fost la mama. Mia dat 25 de lei. Cu încă 10 lei pe care îi am fac 35. Film nu am găsit. Excursia s-a amînat pe 7. Steaua a bătut în deplasare pe FCM Brașov cu 1-0.

Joi 28
______________

Vineri 29
______________

Sîmbătă 30
______________

Duminică 31
______________