Flori pentru Algernon

Share This

Optzecișidoi (1)

Anul acesta am început jurnalul pe 4 aprilie fiindcă m-am tot gîndit pe ce carnet să scriu pt că din ăsta nu am găsit. Și acum că am găsit am luat două ca să am și pentru 1983.
Să începem cu începutul.
IANUARIE:
Revelionul a fost ca de obicei minunat. Am primit un portofel din piele de șarpe sau așa ceva. niște gume și o ciocolată Nestle. La copcică am cîștigat 50 lei. Costel, unchiul meu cel iubitor mi-a dăruit încă un stilou Rainbow + 100 lei! Așa că aproape 20 zile am trăit pe picior mare cu cei 150 lei. Vremea lui februarie și ianuarie a fost normală adică rece pe alocuri cu ninsoare. Totuși temperatura a fost cuprinsă între -10 și +15°C!
MARTIE a debutat cu un mărțișor „cald” oferit mamei. Școala a continuat. Cu Ofelia am terminat de mult să mai insist. Sîntem doar colegi. În schimb Andrei a reușit să se apropie mai mult de ea și, din comportarea ei față de el, prin comparație, văd că de fapt Ofelia nu că nu înțelegea că țin la ea dar încerca să mă respingă frumos și curat, fără exteriorizări. Vremea pe Martie a fost caldă cu temperaturi între +3 și +19°C.
În legătură cu Ofelia: Afirmația de pe 8-5-81 rămîne valabilă cu toate că, cazul e încheiat.