Flori pentru Algernon

Share This

Optzecișiunu (31)

Luni 31
Azi am plecat la mamaie. Am tras cu cornete cu Cristi. Am cunoscut și două fete simpatice. Stăteau la geam și ne rugau să tragem în ele cu cornete. Pînă la urmă au zis că vin jos.
În timp ce așteptam, vine mamaie c-o falcă-n cer și cu una în asfalt, că umblă toată ziua după noi, ce căutăm aici, că nu vă mai las afară și gata. M-am supărat rău de tot la gîndul că fetele o să vină jos și nu o să ne găsească.
Vremea a fost frumoasă și caldă.

 

Septembrie

Marți 1
Septembrie. Debut călduros. Azi am mers iar la mamaie. Le-am întîlnit pe fetele de ieri. Nu păreau supărate. Ne-am mai jucat pe afară și apoi am venit sus.
Spre seară a tras o ploaie zdravănă. Am venit ciuciulete acasă unde era și Dan. Am jucat un fotbal pe masă și apoi a plecat. Vremea a fost frumoasă și căldicică.

Miercuri 2
Azi m-am sculat pe la 10-11. Nu mai merg la mamaie. Azi e etapă la fotbal. Steaua joacă în deplasare cu FC Olt.
Nu prea am ce să scriu. Steaua a mîncat bătaie cu 1-0. Vremea a fost destul de bună.

Joi 3
________

Vineri 4
Azi cînd m-am sculat am plecat cu bicla în Floreasca. Mam plimbat cu Cami prin parc. Apoi ne-am dus sus la ea și am mîncat. Am mai stat prin parc și am venit acasă. Am jucat macao. Simona e campioană. Apoi am jucat cu Cristi un război care a durat vreo 2 ore. Fantastic. Îmi înțepenise mîna. Apoi mi-am luat „Pelikanul” și am plecat.
Vremea a fost plăcută. A fost nor dar nu a plouat.

Sîmbătă 5
Azi am vrut să stau în casă deoarece e etapă. Dar mama m-a hotărît să mă duc în Floreasca. Am luat bicla și am plecat. Pe mamaie am găsit-o în parc cu Cami care era și ea cu bicicleta. Ea are Mifa. Apoi am mers la ea sus și am mîncat. Cînd am venit acasă cu bicla, am ascultat meciurile la mamaie la radio. Apoi am plecat. Vremea a fost plăcută. Nu a fost nici frig nici cald.

Duminică 6
M-am sculat pe la 9. A dat telefon tata și m-am dus la el să-mi dea 100 de lei. Iam spus să vină la noi la masă.
L-am așteptat dar n-a venit. M-am uitat la televizor și am plecat în floreasca. Acolo am constatat că nu e nimeni și m-am dus în parc. M-am întîlnit cu Cami și ne-am plimbat împreună.
Cînd am ajuns acasă mama venise. Ne-am uitat la film și ne-am culcat.
Vremea a fost răcoroasă, noroasă dar plăcută.