Flori pentru Algernon

Share This

Optzecișiunu (29)

Marți 18
În ultimele 3 zile am mers la mamaie. A fost și cami. Alaltăieri seară a venit nicu. Ne-am ținut după cîteva fete, sau, ce zic eu? Ele s-au agățat de noi. Am venit acasă pe la 9.
Azi a venit tata la noi și mi-a adus 1 pix Parker, o cutie de creioane nemțești și gume din partea lui Costel care s-a întors din Libia. A venit slab și bolnav. Mama a cunoscut și un băiat care-mi seamănă perfect la caracter. Bineînțeles îl cheamă Dan. Mi-am cumpărat pedale și miam făcut bicla 100%.

Miercuri 19
M-am sculat și m-am dus puțin pe la piață. Am dat telefon în floreasca dar nu era nimeni acolo. Am plecat Dincolo. M-am jucat cu Cristi și simona. Am văzut-o și pe Mari. E mai prietenoasă ca de obicei. Probabil că duce lipsă de prieteni dar cred că știe să-i aleagă.
Mamaie a fiert porumb pe care l-am mîncat ca niște sparți. Eu ca eu dar Cristi… Am venit acasă pe la 9,20. Vremea a fost foarte plăcută dar nu a fost cald.

Joi 20
____________

Vineri 21
M-am sculat la 8 și am plecat cu bicla în Drumul taberei. De acolo am plecat cu niște bagaje pînă în floreasca. Mamaie a mers cu troleibuzul. Acolo mamaie și-a adus aminte că a uitat mîncarea acasă. A dat telefon mamei, și mama, săritoare cum e ea, s-a dus la ei și s-a întors cu mîncarea. M-am plimbat cu Cristi ca pe bolizi nu pe biciclete. Apoi am plecat acasă.
A fost un film frumos la TV. Nemuritorii.
Vremea s-a încălzit. Cer variabil mai mult senin.
Azi Poli Timișoara-Lok. Leipzig 2-0.

Sîmbătă 22
Cînd m-am sculat mama era la piață. A luat de toate pt că zilele de 23-24 or să fie închise toate magazinele. M-am uitat la meciul Steaua-Corvinul. Scor final 2-1. A venit și Dan care ține cu Progresul care a mîncat bătaie cu 2-0. Am mai vorbit puțin și apoi a plecat. S-a dus și mama la tati. Vremea a fost frumoasă și caldă.

Duminică 23
Ziua eliberări naționale. Mai am 21 de zile de vacanță. După ce s-a dat drumul la circulație am plecat la mamaie. Am stat puțin și am plecat în Herăstrău. Fără biciclete căci s-a spart  cauciucul la bicicleta lui… lui? lui? Cristiii…
După cum bănuiam mamaie a fost în parc de o zgîrcenie fatală. De abia ne-a luat niște înghețată și niște moriști. Am venit acasă nervos. Vremea a fost răcoroasă cu cerul variabil.