Flori pentru Algernon

Share This

Optzecișiunu (2)

Luni
M-am sculat devreme ca să mă duc să mă tund. M-a tuns destul de oribil, dar n-am ce să fac, o să-mi dau cu vitamina A ca să-mi crească părul la loc. De-abia aștept întîlnirea cu colegii. Acuma sînt pregătit, mi-am făcut și ghiozdanul. După ce vin de la școală o să scriu mai jos cum a fost.
20:00 La școală a fost urît. Eram cel mai tuns dintre toți. Am făcut ore ca de obicei. Cînd am ieșit ningea nemaipomenit. La română ne-a și dat temă de scris. Ziua a fost urîtă. Toate fetele de pe rîndul meu mi-au cerut calendare.

Marți
Azi am zi de practică. Aseară am făcut clătite și am mîncat o groază. La practică ne-a pus să dăm zăpada, apoi am făcut o bătaie cu bulgări. Diriginta are pretenție ca să vin și la cor de la 12:00. Cum dracu să vin dacă ne dă drumul de la lucru la 10:30, eu acasă ajung la 11:15. Cînd să mai mănînc, cînd să-mi mai fac lecțiile? Așa că nu mă duc deloc!! Azi noapte a nins și acum orașul e alb. La școală, prima oră cu Segărceanu a decurs bine deoarece era în toane bune. Mîine mama se duce la ședință cu părinții de la 5:30 seara.