Flori pentru Algernon

Share This

Optzecișiunu (41)

Luni 9
NINGE!!!
Iupiii! Cînd m-am sculat am constatat că ninge nemaipomenit. M-am îmbrăcat și am plecat. Afară viscolea de parcă era ianuarie. La ore nu mai aveam ochi decît ca să mă uit pe geam. A urmat lucrul, am mai vorbit cu Oana și am ieșit împreună afară. Acasă am mîncat și am ieșit să-i iau lui Sorin niște manșete pt tenis și să-mi iau ceva bun. Ninsoarea s-a întețit. Ninge cu fulgi cît o monedă de 3 lei!
Vremea a fost noroasă cu ninsoare abundentă de dimineață pînă seara 24 din 24 h. -1°C.

Marți 10
Azi nu a mai nins. Oricum „gestul” de ieri a fost formidabil.
Înainte de ore i-am trimis lui Bogdan un bulgăre „prietenesc” care nu și-a atins ținta exact și Oana care era lîngă el a crezut că am vrut să dau în ea. S-a supărat. Am reușit pînă la urmă s-o împac și s-o lămuresc.
Nuți s-a încadrat destul de bine în clasa noastră găsind înțelegere peste tot.
Cînd am ieșit mi-am mai luat ceva dulciuri și am venit acasă. Am dormit nițel și apoi m-am apucat de lecții.
Vremea a fost rece și noroasă. Primele semne ale iernii. 0°C.

Miercuri 11
Mam sculat foarte tîrziu dar am reușit să ajung la timp la școală. Am trecut la mănușile de blană. Căciula încă nu o folosesc căci mă enervează.
La școală, Oana nu e prea fericită că mă vede. Totuși trebuie să recunosc că nu sînt în stare să întrețin o prietenie.
Azi joacă în deplasare echipa României de football cu Elveția. Antrenorul RSR a băgat în poartă pe un tîmpit de la UTA. Oricum nu mă interesează. Eu vreau să se califice Anglia. Am cules din clasă vreo 20 de pronosticuri. Vremea a fost rece cu cerul variabil. +5°C.
ELVEȚIA-ROMÂNIA 0-0

Joi 12
România a pierdut calificarea la CM. Ca să ne calificăm, englezii trebuie să piardă pe Wembley cu ungurii. Ceea ce este, practic, imposibil de vreme ce ungurii au mîncat bătaie la ei acasă cu 3-1 de la englezi.
Azi la sport am jucat football cu fetele. A fost distractiv. Am bătut cu 4-3. În rest nimic deosebit.
Îmi pare foarte rău că nu pot să o văd prea des pe Oana dar trebuie să mă ocup serios de învățătură mai ales că nu am o situație mai bună.
Vremea a fost senină dar geroasă. -2°C.

Vineri 13
_________

Sîmbătă 14
_________

Duminică 15
Ieri mi-am luat un calendar de perete cu file pt fiecare zi.
Azi am plecat la tata. Stau și constat că a venit iarna și eu umblu în adidași de pînză. Nu fiindcă nu am avea bani dar mama a observat că adidașii cei buni sînt rupți după leafă. La tata am stat foarte puțin. Am plecat pe la 2. Am venit acasă și ne-am așezat la TV. Televizorul a început să prindă și niște programe pe care se joacă jocuri. E foarte amuzant.
Vremea a fost foarte rece cu cerul deosebit de noros. Vînt puternic. -2°C.